Βιολογική Ηλικία

Πόσο χρονών είστε?
Όχι…. η ηλικία σας δεν είναι αυτή που
γράφει η ταυτότητά σας!!!

Η ηλικία δεν γράφεται
 σε ληξιαρχική πράξη
αλλά στο DNA μας!!!

Μάθε σήμερα την πραγματική σου ηλικία
με την ανάλυση DNA και παρέμεινε …. Υγιής!!!

Μπορεί η ταυτότητά μας να αναγράφει συγκεκριμένη χρονολογία γέννησης, ωστόσο αυτή δεν ταυτίζεται πάντα με την βιολογική μας ηλικία.

Η βιολογική ηλικία διαφέρει πολύ από την χρονολογική! Ο ρυθμός της γήρανσης ποικίλει από άτομο σε άτομο και καθορίζεται πρώτα απ’ όλα από τη γενετική προδιάθεση του ατόμου, σε ποσοστό από  44% έως 80% και κατά δεύτερο λόγο από περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Κάθε άνθρωπος γερνάει με το δικό του ρυθμό και αυτός είναι ο λόγος που ορισμένα άτομα είναι γερασμένα από τα 60 τους χρόνια και άλλα είναι 80 ετών χωρίς εμφανή σημάδια βιολογικής παρακμής. Ένα άτομο δηλαδή, μπορεί κάλλιστα να είναι «βιολογικά» νεώτερο ή γηραιότερο σε σύγκριση με τους συνομήλικους του που γεννήθηκαν την ίδια χρονιά ή σε σχέση με την ηλικία που γιορτάζει στα γενέθλια του.

Γονιδιακός  έλεγχος  βιολογικής  ηλικίας

Ο γονιδιακός έλεγχος βιολογικής ηλικίας της DNALEX αξιολογεί μεταλλάξεις σε γονίδια που έχουν συσχετιστεί με τη γήρανση και παίζουν σημαντικό ρόλο στην υγεία αλλά και την εμφάνιση του ατόμου.

Η γνώση της βιολογικής μας ηλικίας, μέσω του γονιδιακού ελέγχου, δίνει την δυνατότητα να προσδιορίσουμε την ηλικία και κατ’ επέκταση τις εξατομικευμένες ανάγκες του οργανισμού μας και να λάβουμε τα κατάλληλα εξατομικευμένα προληπτικά μέτρα και διορθωτικές κινήσεις, έτσι ώστε η βιολογική γήρανση να επιβραδυνθεί.

Η ανάλυση της βιολογικής ηλικίας είναι σημαντική για όλα τα άτομα και ιδιαίτερα για άτομα τα οποία νοσούν, διότι βοηθά σε μια ολιστική ιατρική αντιμετώπισή τους και στη δημιουργία από το γιατρό ενός εξατομικευμένου θεραπευτικού πρωτοκόλλου, το οποίο μπορεί να συμβάλλει στην επίτευξη της βέλτιστης υγείας του ατόμου.

Σκοπός της ανάλυσης είναι η καλύτερη δυνατή Υγεία, η μακροβιότητα αλλά και η εξασφάλιση υψηλής ποιότητας ζωής.

Στόχος της ανάλυσης είναι η αλλαγή της αντίληψης που έχουμε για το γήρας καθώς και η αντιμετώπιση των συνεπειών του.

Αναλύουμε τον τρόπο που επέρχεται η φθορά στον οργανισμό ώστε να σας προσφέρουμε τη γνώση προκειμένου να διατηρήσετε την ευεξία και την πνευματική διαύγεια ακόμα και σε προχωρημένη ηλικία.

Επιθυμούμε για εσάς να διατηρήσετε τη ζωντάνια, την αισιοδοξία, ένα υγιές σώμα και ένα μυαλό διαυγές και μόνιμα σε εγρήγορση.

Την «βιολογική του ηλικία» μπορεί κάποιος να την μάθει κάνοντας μία ανάλυση DNA, απλή, εύκολη, γρήγορη, χωρίς ταλαιπωρία και με προσιτό κόστος.

επικοινωνία
επικοινωνίας